Valdres Sommerballett 23. juni – 29. juni 2023

Perioden for Valdres Sommerballett er 23.-29. juni 2023.

Våre samarbeidspartnere er:
Talent Norge, Sparebankstiftelsen, Innlandet Fylkeskommune, Valdres Sommersymfoni, Nord-Aurdal kommune, Tom Wilhelmsen stiftelse, Bergesenstiftelsen, Valdres Næringshage AS.

23.-28. juni blir det trening ,med ballettklasser, repertoire og forberedelse til forestillinger, i ballettstudioene i Grenseveien 32 A, 0571 Oslo. Du får trene med topp internasjonale pedagoger, professorer, koreografer og dansere.

29. juni reiser vi alle til Fagernes i Valdres og forbereder gjennom dagen til stor forestilling kl 18-1930, sammen med Valdres Sommerfymfoni!
Forestillingen avholdes i den store Valdreshallen!
Alle talentene får danse sammen med topp internasjonale dansere, og profesjonelle solister vil skape magi på scenen sammen med fantastisk vakker musikk av musikerne i Sommersymfonien, med både klassisk repertoire og moderne kreasjoner.

Alle talentene reiser sammen tilbake til Oslo etter forestillingen 29. juni.

Billetter, klikk under her:
https://valdressommersymfoni.ticketco.events/no/nb/e/familieforestilling_med_valdres_sommerballett_og_strykerkursene
Pris:
0-3 gratis på fanget
barn 3-15 år 120 kr
voksen 220 kr, a-kort 175 kr

 

 

Tilbakemeldinger

 • Jeg synes det beste ved Valdres var å se stjernedanserne på ballettgallaene.

  Elev 16 år
 • Valdres sommerballett var en opplevelse for livet! Det var fantastisk å møte og bli undervist av de største ballettstjernene og anerkjente pedagoger. Det var utrolig gøy og et velorganisert opplegg!

  Elev 15 år
 • Det var faglig og sosialt helt strålende! Det kan ikke graderes. Totalpakken var en eventyropplevelse!

  Elev 13 år
 • Valdres sommerballett var en flott opplevelse! Med Fagernes som naturskjønn ramme og gåavstand til alle aktiviteter fikk danserne topp undervisning samtidig som de ble godt kjent med hverandre gjennom å bo og trene sammen, grillkvelder og forestillinger. Bonus var samarbeidet med sommersymfonien som ga et ekstra løft til fremføringene

  Foreldre til deltaker 15 år
 • Valdres var en helt fantastisk opplevelse. Sommerskolen åpnet øynene til nye kulturer og perspektiver med elever fra forskjellige land og steder i Norge. Vi fikk muligheten til å bli trent av velkjente trenere med andre og nye korreksjoner enn det elevene var vant til som er viktig i ballett. Ikke bare var det trening men Valdres er et idyllisk og vakkert sted og nærheten til natur er viktig. Jeg tror at det også hjalp elevene være mer ansvarlige og selvstendige for de som kom uten foreldre og måtte samarbeide med andre elever for å lage middag og komme seg til trening sammen. Jeg hadde det kjempe gøy, med veldig bra disiplinert trening, en fantastisk administrasjon og et veldig veldig vakkert sted!

  Elev 18 år