Valdres Sommerballett 22. juni – 28. juni 2020

Valdres Sommerballett 2020 blir dessverre ikke avholdt i Fagernes, da vi ikke kan garantere å kunne overholde smittevernreglene. Men vi ønsker å gjennomføre best mulig, og samtidig se frem til femårs jubileet i Fagernes i 2021! Vi lager nå en versjon i Oslo på en måte der vi vet vi kan etterleve smittevernreglene, og 22.-28. juni gjennomfører vi en herlig blanding av digital undervisning og trening i sal med nasjonale og internasjonale ballettstjerner.
Talentsatsningen er viktigere å stimulere nå mer enn kanskje noen sinne i en vanskelig treningstid for mange, og derfor er vi ekstra stolte i år. Vi har med et helt fantastisk sett av ballettstjerner og pedagoger for å bistå talentenes utvikling, slik som Nina Ananiashvili, Elena Glurdjidze, Vadim Pisarev, Inna Dorofejeva, Maria Vladimirovna Chugai, Svetlana Bednenko, Adeline Pastor, Alexis Tutunnique, Andrei Pisarev Aidos Zakan , Yuli Herrera Leon , Anna Germizeeva, Yana Kiselove , Knyazkov Aleksey, Liudmila Sycheva, Vladimir Sychev, Douwe Dekkers og Grete Sofie Borud Nybakken som vi kjenner fra hun var liten jente og deltok under Hemsedal ballettsommerskole for omtrent 20 år siden.

Tilbakemeldinger

 • Jeg synes det beste ved Valdres var å se stjernedanserne på ballettgallaene.

  Elev 16 år
 • Valdres sommerballett var en opplevelse for livet! Det var fantastisk å møte og bli undervist av de største ballettstjernene og anerkjente pedagoger. Det var utrolig gøy og et velorganisert opplegg!

  Elev 15 år
 • Det var faglig og sosialt helt strålende! Det kan ikke graderes. Totalpakken var en eventyropplevelse!

  Elev 13 år
 • Valdres sommerballett var en flott opplevelse! Med Fagernes som naturskjønn ramme og gåavstand til alle aktiviteter fikk danserne topp undervisning samtidig som de ble godt kjent med hverandre gjennom å bo og trene sammen, grillkvelder og forestillinger. Bonus var samarbeidet med sommersymfonien som ga et ekstra løft til fremføringene

  Foreldre til deltaker 15 år
 • Valdres var en helt fantastisk opplevelse. Sommerskolen åpnet øynene til nye kulturer og perspektiver med elever fra forskjellige land og steder i Norge. Vi fikk muligheten til å bli trent av velkjente trenere med andre og nye korreksjoner enn det elevene var vant til som er viktig i ballett. Ikke bare var det trening men Valdres er et idyllisk og vakkert sted og nærheten til natur er viktig. Jeg tror at det også hjalp elevene være mer ansvarlige og selvstendige for de som kom uten foreldre og måtte samarbeide med andre elever for å lage middag og komme seg til trening sammen. Jeg hadde det kjempe gøy, med veldig bra disiplinert trening, en fantastisk administrasjon og et veldig veldig vakkert sted!

  Elev 18 år