Valdres Sommerballett lørdag 22. juni – 28. juni 2024

Perioden for Valdres Sommerballett er 22.-28. juni 2024.

Billetter til forestilling 28. juni, i Valdreshallen i Fagernes, kl 18-1930:
https://valdressommersymfoni.ticketco.events/no/nb/e/valdres_sommersymfoni__familieforestilling_med_ballett_og_musikk

Billettpriser:
A-kort kr. 208,-
Ordinær kr. 260,- fra alder 18 år
Barn kr. 130,-, fra alder 3 år
0-2 år gratis på fanget

Hvis du vil delta på World Ballet Grand Prix Norway ballett konkurranse – like etter Valdres Sommerballett –  30. juni til 2. juli i Hamar 2024, se www.wbgpnorway.com

Søknadspostalen er åpen. Søknadsfrist er slutten av dagen 1. februar 2024

Våre samarbeidspartnere er:
Talent Norge, Sparebankstiftelsen, Innlandet Fylkeskommune, Valdres Sommersymfoni, Nord-Aurdal kommune, Bergesenstiftelsen, Valdres Næringshage AS.

 

Tilbakemeldinger

 • Jeg synes det beste ved Valdres var å se stjernedanserne på ballettgallaene.

  Elev 16 år
 • Valdres sommerballett var en opplevelse for livet! Det var fantastisk å møte og bli undervist av de største ballettstjernene og anerkjente pedagoger. Det var utrolig gøy og et velorganisert opplegg!

  Elev 15 år
 • Det var faglig og sosialt helt strålende! Det kan ikke graderes. Totalpakken var en eventyropplevelse!

  Elev 13 år
 • Valdres sommerballett var en flott opplevelse! Med Fagernes som naturskjønn ramme og gåavstand til alle aktiviteter fikk danserne topp undervisning samtidig som de ble godt kjent med hverandre gjennom å bo og trene sammen, grillkvelder og forestillinger. Bonus var samarbeidet med sommersymfonien som ga et ekstra løft til fremføringene

  Foreldre til deltaker 15 år
 • Valdres var en helt fantastisk opplevelse. Sommerskolen åpnet øynene til nye kulturer og perspektiver med elever fra forskjellige land og steder i Norge. Vi fikk muligheten til å bli trent av velkjente trenere med andre og nye korreksjoner enn det elevene var vant til som er viktig i ballett. Ikke bare var det trening men Valdres er et idyllisk og vakkert sted og nærheten til natur er viktig. Jeg tror at det også hjalp elevene være mer ansvarlige og selvstendige for de som kom uten foreldre og måtte samarbeide med andre elever for å lage middag og komme seg til trening sammen. Jeg hadde det kjempe gøy, med veldig bra disiplinert trening, en fantastisk administrasjon og et veldig veldig vakkert sted!

  Elev 18 år